27 Eylül 2010 Pazartesi

Kütüphane ve Bilgi Merkezi



  •   Cambridge Journals Online Veritabanı deneme erişimi 13 Kasım 2010 tarihine kadar üniversitemiz personelinin kullanımına açılmıştır. Cambridge Journals Online Veritabanı; sosyal ve beşeri bilimler, fen bilimleri, eczacılık, din, müzik, dil, teknoloji, mühendislik ve mimarlık alanındaki yaklaşık 260 dergiye erişim sağlamaktadır.Erişim adresi http://www.journals.cambridge.org/ 'dir.  

  •  Mühendislik, teknoloji, enerji, yönetim ve iş idaresi konularında 300'den fazla dergiye tam metin erişim sağlayan veritabanı deneme erişimi 20 Eylül-20 Ekim 2010 tarihleri arasında personelimizin kullanımına açılmıştır. Erişim adresi http://www.ingentaconnect.com/content/ind 'dir.

  • ProQuest Central veritabanı deneme erişimi 20 Eylül-04 Kasım 2010 tarihleri arasında üniversitemiz personelinin kullanımına açılmıştır. ProQuest Central ProQuest'in en kapsamlı veritabanıdır. ProQuest Central birçok akademik disiplin ile ilgili, kullanıcıların araştırmalarında temel kaynak olarak kullanacakları nitelikte bir veritabanıdır.Erişim adresi http://proquest.umi.com/login

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder